Hallitus

Merja Kivelä
Puheenjohtaja

Merja Kivelä on Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n osakas. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat pääomamarkkinatransaktioiden lisäksi M&A-järjestelyt, erilaisten sijoitusinstrumenttien strukturoinnit ja liikkeeseenlaskut. Hän toimii Lasten ja nuorten säätiön hallituksen puheenjohtajana ja Climate Leadership Coalitionin (CLC) hallituksen varajäsenenä ja on myös Suomen Pörssimeklarit ry:n ja Royal Society of Arts –seuran jäsen.

Markus Lindqvist
Varapuheenjohtaja

Markus Lindqvist toimii Aktia Pankin vastuullisuusjohtajana ja hänen vastuualueisiin kuuluu vastuullisen sijoittamisen ja vastuullisen rahoittamisen johtaminen sekä Aktian oma yritysvastuutyö. Markus on aiemmissa rooleissaan toiminut mm. Aktia Rahastoyhtiön toimitusjohtajana ja vastannut kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä. Vastuullisen sijoittamisen parissa Markus on työskennellyt yli 10 vuotta

Antti Malava

Antti Malava vastaa globaalisti Danske Bankin vastuullisen sijoittamisen tutkimuksesta ja analytiikasta. Lisäksi hän toimii vastuullisen sijoittamisen johtajana Danske Bank Suomen sivuliikkeessä. Antti on koulutukseltaan systeemianalyysin diplomi-insinööri ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus rahoitusalta eri tehtävistä.

Petra Hakamo

Petra Hakamo on Evli Oyj:n vastuullisuusjohtaja ja vastaa näin vastuullisesta sijoittamisesta läpi omaisuusluokkien. Petralla on taustaa eritoten vaihtoehtosijoituksista, niin salkunhoidosta kuin vastuullisuuden parissa Evlin pääomasijoitusrahastossa. Petra toimii tällä hetkellä Suomen Pääomasijoittajat ry:n ESG-toimikunnan varapuheenjohtajana. Vastuullisuuden parissa Petra on toiminut viimeiset 10 vuotta, muun muassa rahoitusalalla SEB:n ja OP:n palveluksessa.

Mika Leskinen

S-Pankin sijoitusjohtaja Mika Leskinen on yksi Suomen kokeneimmista vastuullisen sijoittamisen ammattilaisista ja aktiivinen esiintyjä aihepiirin parissa. Mika oli IRRI-tutkimuksessa 2017 maailman TOP 50 ESG -vaikuttaja varainhoitajien kategoriassa. Mikalle on vuosien varrella kertynyt kokemusta luottamus- ja asiantuntijarooleista muun muassa FINSIFistä ja Kirkon eläkerahaston vastuullisen sijoittamisen työryhmästä.

Teresa Platan

Teresa Platan toimii johtajana Storebrand Asset Managementissa, vastuualueenaan instituutioasiakkaat. Hänellä on 20 vuoden kokemus rahoitusalalta, lähinnä rahastovalinnasta, varainhoidosta ja vastuullisesta sijoittamisesta. Hän on taustaltaan KTM ja CEFA, ja lisäksi hän on suorittanut laajat Corporate Responsibility opinnot Hankenilla.

Anna-Stina Wiklund

Anna-Stina Wiklund vastaa Ålandsbanken Rahastoyhtiössä vastuullisista sijoituksista. Anna-Stina on aiemmin toiminut mm. Ålandsbankenissa salkunhoitajana sekä vastannut ulkoisten rahastojen valinnasta. Viimeiset 4 vuotta asemapaikkana on ollut Ålandsbankenin Tukholman konttori. Vastuullisen sijoittamisen parissa Anna-Stina on työskennellyt viimeiset 5 vuotta.

Karoliina Lindroos

Karoliina on koulutukseltaan MMM sekä MBA. Hän toiminut erilaisissa kestävän kehityksen tehtävissä noin 20 vuotta. Karoliina työskentelee Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtajana. Aiemmin hän on työskennellyt mm konsulttina, YK:lla ja kehitysrahoituksen parissa.