Yleinen tietosuojaseloste

Päivitetty 25.1.2024

Haluamme Finsifillä huolehtia siitä, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisella tavalla yksityisyyttäsi kunnioittaen. Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot käsittelystämme, josta pyrimme informoimaan sinua läpinäkyvästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Tarkemmat tiedot juuri sinua koskevasta käsittelystä löydät alla olevista linkeistä, jotka ohjaavat sinut yksityiskohtaisiin tietosuojaselosteisiin. Sieltä löydät tarkemmat tiedot kuhunkin tarkoitukseen käsiteltävistä henkilötiedoista, käsittelyperusteista ja säilytysajoista.

Tietosuojaseloste – Jäsenet, viestintä ja tapahtumat
Tietosuojaseloste – Stipendit
Tietosuojaseloste – Hallinto

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

RekisterinpitäjäFinsif – Finland’s Sustainable Investment Forum ry
Y-tunnus2438988–2
OsoitePL 184 00101 Helsinki
Sähköpostiinfo@finsif.fi

1 Kenelle luovutamme tietojasi ja siirretäänkö niitä kolmansiin maihin?

Voimme käyttää toimintamme toteuttamiseksi sekä palveluidemme tarjoamiseksi yhteistyökumppaneita, jotka tuottavat meille palveluita. Näissä tilanteissa olemme tehneet asianmukaiset sopimukset ja olemme näin varmistaneet soveltuvan tietosuojasääntelyn ja tämän tietosuojaselosteen mukaisen käsittelyn myös näissä tilanteissa. Henkilötietojasi voivat käsitellä esimerkiksi seuraavat meille palveluita tuottavat tahot:

Emme käytä henkilötietojasi sellaiseen automaattiseen päätöksentekoon, jolla olisi oikeudellisia tai vastaavia vaikutuksia sinulle.

Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi pääsääntöisesti Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen sisällä. Jotkin palveluntarjoajamme voivat kuitenkin sijaita EU:n ja ETA-alueen ulkopuolella, ja voimme siirtää henkilötietoja tällaisille palveluntarjoajille esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä. Tällöin siirrot tapahtuvat tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

2 Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin ne ovat tarpeen tietojen käyttötarkoitusten toteuttamisen kannalta.

Tietojen säilytysajat vaihtelevat eri käyttötarkoitusten välillä, joten tarkistathan itseäsi koskevat säännöt yksityiskohtaisesta sinua koskevasta tietosuojaselosteesta.

Henkilötiedot, jotka eivät ole enää käyttötarkoitukseensa nähden tarpeellisia, jotka ovat vanhentuneet tai joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti.

3 Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on rekisteröitynä oikeuksia, joita voit käyttää ottamalla yhteyttä info@finsif.fi. Sinulle kuuluvat esimerkiksi seuraavat oikeudet:

Oikeus saada pääsy tietoihin

Oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista

Vastustamisoikeus

Sinun tulee yksilöidä se erityinen tilanne, johon perustuen vastustat käsittelyä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

4 Muutokset ja kysymykset

Voimme tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen, jos henkilötietojesi käsittelyn tavat tai tarkoitukset muuttuvat. Tietosuojaselosteen sisältö kannattaa siis tarkastaa säännöllisesti.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, otathan meihin yhteyttä info@finsif.fi.